Få indflydelse!

Som medlem af Venstre kan du:
-Være med til at vælge kandidater til næste valg
- Være med til at udforme valgprogram for den kommende valgperiode
- Have tæt kontakt til politikere i byråd, regionsråd, Folketing og Europa Parlament
- Deltage i spændende arrangementer med besøg på lokale virksomheder, udflugter til f.eks. det ny sygehus i Aalborg, Christiansborg og Bruxelles, og politiske debatter både som fysiske og on-line møder
- Blive opdateret løbende med nyhedsbreve fra byråd, regionsråd, Folketing og Europa Parlament

Meld dig ind i dag for at sætte dit aftryk på Venstres politik.
Det koster kun 325 kr for 12 mdr.

Bliv aktiv medlem af Venstre 

Mere frihed - flere muligheder

Bliv medlem af Danmarks liberale parti og få indflydelse på den lokale udvikling og bliv informeret om det landspolitiske arbejde.
Man bliver automatisk tilknyttet til den lokalforeningen, som dækker det område, man bor i. 
Der vil i første omgang kommer en velkomst mail fra Venstre, og derefter vil man modtage indbydelser og nyhedsbreve m.v. fra Venstre.

Bliv medlem af Venstre 

Det gør en forskel at være medlem af Venstre. Sidst vi har været i regering har vi opnået: Det højest antal lønmodtagere i Danmark nogensinde. Det laveste antal asylansøgere i 9 år. Det laveste antal offentligt forsørgede i mere end 10 år.
Meld dig ind og støt vores arbejde for frihed og fællesskab.

Bliv medlem af Venstre

Bliv frivillig og gør en forskel i den kommende valgkamp

Det kræver mange frivillige hænder at føre valgkamp. Frivillige er nødvendige og uvurderlige i kampen for atter at genvinde nøglerne til Statsministeriet, og for folketingskandidater landet over (gen)vælges.

Hvis du har tid, lyst og kræfter til at hjælpe din lokale folketingskandidat eller kandidat til Europa-Parlamentet - så kast et blik på nedenstående frivillige opgaver, som du kan være med til at løfte i valgkampen.

Du skal bare sætte et kryds ved de opgaver, som du ønsker at hjælpe med. Efterfølgende bliver du guidet videre til en lokal kontaktperson, som vil tage fat i dig.

Du får et tæt samarbejde med andre frivillige ildsjæle og den lokale kandidat. Vi lover dig masser af samvær, sammenhold og hyggelige stunder.

Bliv Frivillig i Venstre

Giv et bidrag

Vil du også et Danmark, hvor det for fremtiden bedre kan betale sig at arbejde? Hvor vi skal have flere private arbejdspladser? Hvor Danmark skal åbnes mere for udlændinge, der kan og vil – men lukkes for dem, der ikke vil? Hvor vi kan være trygge i hjemmet og på gaden? Og hvor et godt sundhedsvæsen bliver endnu bedre?

Valgkamp koster, og hovedparten af kontingentet fra Venstres medlemmer spares op til kampagner. Pengene går til alt lige fra kampagnefilm og helsides annoncer i aviserne til valgplakater og bolsjer til uddeling på gaden. Så dit bidrag vil gøre en forskel.

Giv et bidrag til Venstre