Kandidat Regionsrådsvalg 

Venstres liste nummer 16

E-mail: [email protected]
Telefon: 3037 8481

Bopæl: Overlade 


Ventetiderne til sygehusene skal bringes ned og der skal være en seng til alle. Behandlings garantierne skal overholdes modsat i dag. Det skal kort og godt være trygt, at blive syg i region Nordjylland. Responstiderne i yderkants områderne skal nedbringes og der skal være tryghed ved hurtig udrykning. Dette kan gøres med en opgradering af vores infrastruktur. 

Personlig profil: 

Jeg hedder Henrik Brønnum Hvorvarp, og jeg stiller op til Regionsrådet for Venstre. Jeg er 45 år og fuldblodsvesthimmerlænding. Jeg er opvokset i Aars, har boet i Løgstør og er nu bosat i Overlade.

Jeg har tre sønner og en kæreste, der hedder Lone. Til daglig arbejder jeg som bygnings konsulent ved Codan Forsikring, og når fritiden tillader det, nyder jeg at gå på jagt. Nogle vil også have set mig på en af mine løbeture, og for nyligt er jeg begyndt at spille grand oldboys fodbold i Løgstør.
Om sommeren tager jeg en tørn som teamleder ved Nibe Festival, og de sidste par år har jeg været formand for Løgstøregnens Venstrevælgerforening.

Min interesse for politik er tiltagende, og når jeg stiller op til Regionsrådet, er det for at sikre et bedre sygehusvæsen.

Det skal ske ved at sikre, at vi i Nordjylland har patientansvarlige læger, og at alle patienter har en seng at ligge i, når de får brug for behandling på et af vores sygehuse.

Jeg vil også kæmpe for at få ventetiderne bragt længere ned. Det kan blandt andet gøres ved at begrænsede mange udeblivelser fra behandlinger på sygehusene.

Endelig ligger der en vigtig opgave i at fastholde en decentral sygehusstruktur, så vi fortsat kan nyde gavn af de store fordele, der er ved at have de mindre sygehuse i regionen.

En stemme på mig er en stemme på et bedre og decentralt sygehusvæsen i Nordjylland.