Venstres liste 2

E-mail: [email protected]

Telefon: 2053 4030

Bopæl: Oustrupvej 68

            9600 Aars

Personlig profil: 

Jeg er 51 år og har igennem 25 år været gift med Asger. I 1988 købte vi Krogbjerggård i Troelstrup, som ligger mellem Aars og Blære, hvor vi sammen driver et kvæglandbrug. Vi har 5 børn, hvor vores ældste datter Lena på 27 år arbejder som Kategori Koordinator i Svenstrup. Anne på 24 år, læser HA på Aalborg Universitet. Jakob på 21 år, der arbejder som tømrelæring hos Sondrup i Aars. Julie på 17 år der skal til at starte på HHX i AArs. Anders på 14 år, som skal i 9 klasse på Blære Skole. 

I min fritid har jeg deltaget i lokalsamfundet med bestyrelses arbejde. Det har været en fornøjelse, at få lov lov at være en del af og har givet mig et godt kendskab til forskellige aspekter i kommunen. 

Min interesse for politik: 

Det startede da jeg sad i Landsbyudvalget, både da det hed Aars kommune og senere i Vesthimmerland Kommune. Jeg sad i udvalget i ca. 10 år, og det var en utrolig spændende, lærerig og yders inspirerende tid, hvor jeg mødte mange engagerede mennesker og samtidig kunne følge med i de projekter der er etableret  rundt om i kommunen. 

Jeg vil gerne være med til at gøre vores kommune attraktiv, hvilket efter min mening kræver en decentral struktur, som skaber en mangfoldighed i kommunen og gør den til at stort aktiv med rig potentiale for bosætning. Mange ønsker igen at bo i landkommunerne, hvor sammenhold og fællesskaber vægter højere en materielle goder. Vi har rigtig mange foreninger, og vi har mange lokale samfund, hvor ildsjæle arbejder hårdt for at skabe ejerskab og sammenhold. Vi har en stor mangfoldighed både når det gælder børnepasning, skoler, erhvervsliv og mange stærke menneskelige ressourcer, som gerne vil være med til at gøre vores kommune attraktiv. 

Vi står over for et meget spændende valg, og de næste måneder vil stå i valgets tegn. 

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke for den store opbakning jeg fik ved sidste valg, og håber på at vi igen sammen, fortsat kan påvirke politikken i Vesthimmerland, det er vores fælles ansvar at gøre kommunen stærkere.