Venstres liste 4

E-mail: [email protected]
Telefon: 2161 7954

Bopæl: Ullitshøjvej 131

            9640 Farsø

Personlig profil: 

Jeg hedder Kurt Friis Jørgensen og er 61 år. Jeg er født i Holstebro, men har levet det meste af mit liv i Gl. Ullits. Her købte jeg i 1977 en gård og blev samme år gift med Inger, som i dag er ansat i Gedsted Børnehave. Sammen har vi fået tre børn og seks børnebørn.

Vores søn er kommet med i driften af landbruget, hvor vi dyrker 900 hektar agerbrug – heraf 300 hektarmed kartofler. Dertil kommer opfedning af cirka 450 kalve årligt, som sendes til slagteriet i Aalestrup som Himmerlandskød.

Som kulturudvalgsformand har jeg opdaget, hvor mange frivillige, der er i kommunen. Jeg er meget optaget af, at der er gode betingelser for dem, og at der er nogle gode fritidstilbud til alle uanset alder.

Det handler ikke kun om flere penge. Det handler også om, at vi støtter op omkring de frivillige og yder den støtte der skal til. Landsbyudvalget er et godt eksempel, hvor vi støtter med 1 million kroner – men fårmeget mere værdi for pengene, fordi så mange frivillige er involveret.

Jeg synes også vores kulturarv er vigtig, fordi den giver børnene tryghed, fællesskab og nogle værdier med,som de kan bruge resten af livet. De værdier vil jeg værne om i byrådet.

En stemme på mig er en stemme på fuld politisk opbakning til de frivillige netværk i Vesthimmerland.