Venstre liste 9

E-mail: [email protected]
Telefon: 2090 8606

Bopæl: Sundvej 93, Hvalpsund 

            9640 FarsøPersonlig profil: 

Jeg er 45 år og uddannet officer i Hæren. Jeg er ansat på Skive Kasserne, hvor jeg har været siden 1998. Jeg er gift med Kirsten, og sammen har vi tre børn. Vi er bosiddende i Hvalpsund, hvor min kone er født og opvokset. 

Jeg vil arbejde for: 

En styrkelse af folkeskolen i Vesthimmerland. Vi skal sørge for at vi har den bedste skole til vores børn, og vi skal have ro på skoleområdet nu. Vi har en god og fleksibel struktur på skoleområdet, men en god blanding af små og store skoler. Det er vigtigt at der bliver skabt ro på området, så de mindre skoler ikke skal leve i konstant angst for den næste budgetrunde. 

At gøre vores kommune til et attraktivt sted at bosætte sig 

 -for familier med børn. Vi skal have skabt et godt og solidt skattegrundlag, så vi kan få økonomi til at have vores serviceniveau og styrke skoleområdet. Vi skal ud af de evindelige budgetnedskæringer, for at få enderne til at nå sammen. Der skal tilbydes nye familier en bred vifte af gode tilbud. Eksempelvis gode og attraktive byggegrunde, gode børneinstitutter og skoler jævnt fordelt i hele kommunen. Vi skal sikre så mange fleksible muligheder for familier i hele kommunen som muligt. 

Lokal udvikling der styrker mangfoldigheden i vores kommune. Vesthimmerland Kommune er en stor og meget alsidig kommune, og det ser jeg som en styrke. Vi skal udvikle og fremme de lokale initiativer og sørge for at det ikke kun er de fire hovedbyer i kommunen der udvikles på og i.