Venstres liste 12

E-mail: [email protected]
Telefon: 2045 5012

Bopæl: Krøldrupvej 2

            9670 Løgstør


Personlig profil: 

Jeg hedder Mads Krarup Nielsen. Jeg bor i Ullerup sammen med min kone Lisbeth. I 1978 overtog vi mit fødehjem, hvor vi drev landbrug og maskinstation. I 1993 overtog vi naboejendommen, hvorfra jeg siden udelukkende har drevet maskinstation.

Lisbeth og jeg har to døtre og en søn og 11 børnebørn. I en årrække har jeg været en del af Aggersund Borgerforening, hvor jeg som formand har brugt mange timer for at gøre Aggersund til et bedre sted at bo.

Resten af min fritid bruger jeg på at nyde naturen. Jeg elsker at samle og spise svampe og skal helst have fryseboksen fyldt op. Mine ferier holder jeg gerne i de svenske skove.

Jeg har tidligere været medlem af byrådet i både Løgstør og Vesthimmerlands Kommune. Jeg har lyst til igen at give den en skalle på det politiske plan, hvor jeg agter at kæmpe for de små lokalsamfunds ve og vel.

De lider voldsomt under kommunesammenlægningen, hvor fokus er stift rettet mod Aars. I Aggersund er der eksempelvis tomme grunde, men der gøres ingenting for at sælge dem, og på kommunens hjemmeside,skal man lede længe for at finde dem.

Jeg vil også kæmpe for at mennesker prioriteres højere end vindmøller. Jeg vil ikke afvise, at der er plads til flere vindmøller på Thorup Sletten og i Nørrekær Enge. Men der skal tages hensyn til de lokale beboere, og de vindmøller tættest på mennesker, skal tages ud af projekterne.

En stemme på mig er en stemme på bedre vilkår for de små lokalsamfund og en hensynsfuld vindmøllepolitik.