Spidskandidat

E-mail: [email protected]
Telefon: 2048 8742

Bopæl: Bjørnsholmvej 69

            9670 Løgstør

Personlig profil: 

Jeg hedder Per Bach Laursen. Jeg er spidskandidat for Venstre ved kommunalvalget den 21. november, hvor jeg med partiets opbakning går efter at overtage borgmesterposten. 


Jeg er 55 år og bor på Lundgaard i Overlade sammen med min kone Brith. Gården driver jeg som 3. generation med jordbrug og svineproduktion. Vi har fire sønner, hvoraf de tre ældste også har engageretsig i politik. Samfundet og dets sammenhæng har vores store interesse i familien.

Denne nysgerrighed har også ført mig på mange rejser. Jeg har besøgt alle europæiske hovedstæder med undtagelse af Polens. En anden af mine fritidsinteresser er jagt.

Det er med ydmyghed jeg går efter at lede Vesthimmerlands Kommune. Jeg har siddet for bordenden i andre sammenhænge, og for mig er det som leder afgørende at lytte, før man taler. Som leder skal man ikke drage forhastede konklusioner. Jeg vi gerne træffe beslutninger, hvor også mindretal kan se sig selv være med. 

Med mig som borgmester er målet at skabe en stemning, hvor befolkningen opfatter Vesthimmerland som én hel kommune. Den proces starter i byrådet, som må gå forrest og hæve sig over sognerådspolitik.

Jeg vil også gå til kamp for at Vesthimmerland får del i nogle af de statslige arbejdspladser, der i disse årflyttes ud fra hovedstaden.

Som borgmester vil jeg gå forrest i at etablere et tættere samarbejde mellem de nordjyske kommuner.Sammen står vi stærkere i konkurrencen, og et sådant samarbejde ser jeg blandt andet som nøglen til at en stor event som Made in Denmark kan vende tilbage til Vesthimmerland til gavn for hele regionen.

En stemme på mig er en stemme på et samlet Vesthimmerland i et tættere nordjysk samarbejde.