Venstre liste 18

E-mail: [email protected]
Telefon: 2088 3542

Bopæl: Violvej 19

            9670 Løgstør

Personlig Profil:

Jeg hedder Per Borregaard. Jeg er født og opvokset i Mjallerup, men har hele mit voksenliv boet i Løgstør.Jeg er 44 år og bor sammen med min kone Berit. Tilsammen har vi 5 børn.

En stor del af min fritid bruger jeg på familien. Jeg nyder også at tage på fisketur for at koble af eller på en rask cykeltur.

I mit professionelle virke arbejder jeg som gruppeleder ved Siemens i Aalborg. Sideløbende er jeg i færd med at uddanne mig til coach i København.

Jeg har desuden en baggrund i fagbevægelsen, hvor jeg har tilegnet mig en god forhandlingsteknik, som jeg kan bruge, hvis jeg bliver valgt ind i byrådet for Venstre.

Gør jeg det, vil jeg kæmpe for at de små byer i kommunen ikke bliver glemt.Aars har den største fremdrift,men det betyder ikke, at vi skal samle alt der. Vi skal også gøre, hvad vi kan for de mindre byer i kommunen.

Det gælder eksempelvis også i forhold til butikkernes muligheder for at etablere sig i Løgstør. Vi skal være bedre til at erkende, at der på et tidspunkt blev truffet en beslutning – men nu har situationen ændret sig.

Jeg vil også bakke op om de mange anlægsinvesteringer som Lanternen, marinaerne i Løgstør og Hvalpsund, Aars Vest osv. Det er indsatser, som er med til at gøre Vesthimmerland attraktiv, så vi ikke bliver affolket.

En stemme på mig er en stemme på udvikling i både små og store byer i hele Vesthimmerland.