Venstres liste 6

E-mail: [email protected]
Telefon: 2288 2348

Bopæl: Tranevej 25

            9640 Farsø

Personlig Profil: 

Jeg hedder Peter Harbo og er 18 år gammel. Jeg stiller op til byrådsvalget som Venstres yngste kandidat.

Det er da også de unge vælgere, jeg stiller op for.

Jeg er født og opvokset i Farsø og går i 3.g. Jeg har et fritidsjob i Rema 1000 i Farsø og har desuden lagt mange timers arbejde i mit hverv som formand for VU Vesthimmerland.

Min mor Lise Harbo har tidligere siddet i byrådet, så jeg er vokset op med politik og masser af debat omkring aftenbordet, hvor alt kan diskuteres.

Der er brug for, at vi unge er repræsenteret i byrådet, hvor gennemsnitsalderen er alt for høj, og ingen kan kæmpe vores sag bedre, end vi selv kan. I byrådet vil jeg gerne være den, de unge – også dem under 18 år - kan komme til, hvis de støder på problemstillinger i deres dagligdag, som bedst kan løses af kommunen.

Jeg vil gøre mit bedste for at Vesthimmerland også skal være et dejligt sted at vokse op for næste generation.

En skatteprocent på 0,2 fra eller til tror jeg ikke er afgørende for, om man bosætter sig i den ene eller den anden kommune. Derimod tror jeg på, at gode tilbud til børn og unge er afgørende for at få nye familier til at slå sig ned i vores Kommune. Det vil jeg arbejde for.

En stemme på mig er en stemme for ung repræsentation i byrådet og for gode betingelser for unge mennesker i Vesthimmerland.