Venstre liste 13

E-mail: [email protected]
Telefon: 2869 2190

Bopæl: Mølhøjvej 17

            9640 Farsø


Personlig Profil: 

Jeg er 26 år, gift med Bo, som jeg har været sammen med i snart tolv år. Vi bor med vores søn, som er halvandet år gammel, lidt uden for Fandrup. Jeg er opvokset i Aalestrup, men jeg har siden 2009 boet i Farsø-området. Til dagligt arbejder jeg på Airmaster i Aars som Supply Chain Manager. 

I sin tid meldte jeg mig ind i Venstre

Fordi jeg ikke kunne lade være. Mit lokalområde interesserer mig. Naturligt nok er det primært børne- og skoleområdet, der vækker min interesse - men også det lokale erhvervsliv har stor betydning for mig. Når noget interesserer mig og betyder noget for mig, så kan jeg slet ikke lade være med at blande mig.  

Derfor har jeg de sidste 4-5 år været en del af det organisatoriske i Venstre, som hhv. bestyrelsesmedlem, næstformand og formand i bl.a. kredsbestyrelsen for Himmerlandskredsen, VU Vesthimmerland og Venstre i Farsø og omegn. 

Nu er jeg så klar på at blande mig endnu mere og ikke udelukkende stå i det organisatoriske bagland; 

 - nu vil jeg gerne være med til at sikre Venstre noget mere politisk indflydelse i byrådet - og jeg håber på at kunne bidrage med en ny, ung tilgang til tingene. 

Jeg plejer at sige, at jeg er liberal - men at jeg ikke er liberal blot for at være det. Det betyder, at jeg virkelig tror på, at man bør og skal være sin egen lykke smed. Men jeg tror også på, at vi har her i vores lokale område har en pligt til og et ansvar for at passe på hinanden. Det betyder for mig, at vi også husker de mindre områder, som ikke ligger centralt. Det betyder for mig, at vi har en sund og økonomisk ansvarlig politik. Sidstnævnte handler ikke udelukkende om at spare, men det handler om at investere de rigtige steder. 

Det er vigtigt for mig at sætte fokus på, at vi skal have ro på skoleområdet. Jeg ønsker at tænke langsigtet, så vi kan have nogle gode skoler, der har mulighed for lave langsigtede planer. 

Derudover er det vigtigt for mig at se på mulighederne i et samlet sundhedshus i Farsø. Det vigtigste i den forbindelse er, for mig, at vi skal sikre at rammerne omkring bl.a. lægerne er gode, så det er og bliver ved med at være attraktivt at være læge i Farsø.