VENSTRES LISTE 15

E-mail: [email protected]
Telefon: 3123 6072

Bopæl: Agertoften 5

            9620 Aalestrup


Personlig Profil: 

Jeg hedder Santana Malling og er 36 år gammel. Jeg har rødder i Randers, men for 10 år siden valgte jeg at bosætte mig i Aalestrup.

Nu har jeg fået lyst til at arbejde med politik, og Venstres ordsprog ”mennesket før systemet” passer fint overens med min tankegang.

Jeg er uddannet lærer og har arbejdet 10 år på Aalestrup Realskole. I sommer skiftede jeg job og begyndte i stedet på Aalestrup Skole.

Jeg har mine tre børn på 3, 6 og 9 år, og vi bruger meget af vores fritid med masser af gode oplevelser i Rosenparken, Bevægelsesparken, ved vandet i Hvalpsund eller med andre kreative sysler.

Når jeg nu stiller op til kommunalvalget for Venstre, er det for at gøre folkeskolen bedre. Folkeskolen skal i min optik ikke nødvendigvis rumme alle børn. Men alle børn skal have de bedste muligheder lige præcis det sted, hvor de er.

Hvis man ikke kan rummes i en almindelig folkeskole, skal barnet og dets familie tilbydes støtte, og barnet skal placeres et sted, hvor der er voksne med den rette ekspertise. En tidlig indsats og vedvarende støtte gennem systemet er afgørende for, at det enkelte barn får succes. Det kan ikke hjælpe at tro, at alle kan puttes ind i den samme kasse. Det er det, jeg kalder ”mennesket før systemet”.

En stemme på mig er en stemme på en bedre folkeskole for alle elever.